Yeni

LightBlog

29 Mart 2016 Salı

Oyun oynayarak Para Kazanma

goldenmines-nedir-220x162

Cüce işçiler çalıştırdığımız koloniyle maden kazarak internettten para kazanmaoyunudur. Oyunun mantığı çıkardığımız madenleri altına, altınları da paraya çevirme üzerinedir.
Her 100 Ünite maden = 1 Altın.
Her 100 Altın = 1 Rubledir.
Her 100 Ruble = 4,10 TL eder.
Sistemden güzel kazançlar elde etmek istiyorsanız yatırım yapmanız gerekmektedir, yandex sanal cüzdan veya payeer gibi cüzdanlara ihtiyaç vardır, benim tavsiyem payeerdir.
Sistem içerisinde günlük bonuslar ile birlikte yatırımlarınıza eklenen bonus ödemelerle kazancınızı arttırabilirsiniz. Örnek olarak, Payeer ile yatırım yapmak istediniz. Hesabınızda da 110 ruble var, bu 1.5$civarına denk gelir. Bunu sisteme aktardığınızda oyun içinde 10k altına denk gelir. Bu ara oyunun verdiği bonusa göre de bir o kadar da hediye alırsınız. Yani oyun bakiyeniz bir anda 20k altın olur. Bununla alttaki cücelerden altınınızın yettiği kadar istediğiniz alabilirsiniz.

ÖDEME KANITI

Ödeme yapıp yapmadığı öğrenilmek için deneme amaçlı yapılmıştır.
goldenmines ödeme kanıtı

NOT : ALINTIDIR


Sisteme referansız üye olursanız otomatik olarak birinin referansı yapılıyor veya ref olarak satılıyorsunız, bizde bu gibi durumlara prim vermemek adına ve Seri Kazanç ailesi olarak video çeken kardeşimize destek olmak amaçlı referanslı linkten üye olursak duyarlılık göstermiş oluruz.

Bu Sistemi Bende Deneyeceğim Bende Kazanırım Belki Sizinde Denemenizi İstiyorum Hiçbir Sorumluluk YurekliYazar'a Ait Değildir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LightBlog